Produk

CAS:13933-17-0 |Copric chloride dihydrate

Katrangan singkat:

katrangan singkat:

NO. Item indeks teknis
1 Tembaga Klorida (CuCl2· 2H2O)% ≥ 96
2 Besi (Fe)% ≤ 0,05
3 banyu gratis% ≤ 2.0
4 Ion sulfat (SO42-)% ≤ 0.3
5 Bahan ora larut banyu% ≤ 0.1


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

NO.Itemindeks teknis
1Tembaga Klorida (CuCl2· 2H2O)%≥ 96
2Iron (Fe)%≤ 0,05
3Fbanyu ree%≤ 2.0
4Sion sulfat (SO42-)%≤ 0.3
5Wmateri sing ora larut%≤ 0.1

Packing lan Pangiriman

Pelabuhan FOB: Pelabuhan Shanghai
Packing ukuran: 100*100*115 cm/pallet
Unit saben pallet: 40 tas / pallet; 25kg/bag
Bobot reged saben pallet: 1016kg
Bobot net saben pallet: 1000kg
Lead wektu: 15-30 dina
Kemasan khusus (Pesanan Minimal: 3000 Kilogram)
Sampel: 500 g
20GP: Muat 20ton

1.Sipat fisik lan kimia
Kondisi fisik Bubuk utawa kristal bipyramid ortorombik
Warna Ijo nganti biru
Ora ana data sing kasedhiya
Titik lebur/titik beku: Ora ana data sing kasedhiya
Titik didih utawa titik didih awal lan rentang didih 993 ℃ (Ganti dadi cuprous chloride)
Flammability: Nonflammable
Wates bledosan ngisor lan ndhuwur/: watesan kobong Ora ana data sing kasedhiya
Titik nyala: Ora ditrapake
Suhu otomatis nyala Ora ana data sing kasedhiya
Suhu dekomposisi Ora ana data sing kasedhiya
pH 3.0 - 3.8
Viskositas kinematik Ora ditrapake
Kelarutan Gampang larut ing banyu, larut ing aseton, alkohol, eter, amonium klorida.
Koefisien partisi: n-oktanol/banyu(nilai log) Ora ana data sing kasedhiya
Tekanan uap Ora ana data sing kasedhiya
Kapadhetan lan/utawa relatif Kapadhetan Ora kasedhiya data
Kapadhetan uap relatif (udhara=1) Ora ditrapake
Karakteristik partikel Ora ana data sing kasedhiya

2. Stabilitas lan reaktivitas
Reaktivitas Bereaksi keras karo kalium lan sodium.
Stabilitas kimia Stabil ing kahanan panyimpenan sing disaranake.
Kemungkinan reaksi sing mbebayani Polimerisasi sing mbebayani ora kedadeyan.
Kahanan sing kudu dihindari (contone, discharge statis, kejut utawa geter) Panas lan nyala lan cemlorot. Suhu ekstrem lan sinar srengenge langsung. Bahan sing ora cocog. Nyegah pembentukan bledug.
Bahan sing ora cocog Aja kontak karo kalium, sodium, hawa lembab.
Produk dekomposisi sing mbebayani Gas hidrogen klorida, oksida tembaga.

3. Informasi toksikologik
Rute Masuk: Kontak kulit, kontak mata, inhalasi, ingestion.
Toksisitas Akut Tembaga Klorida Dihidrat (CAS 10125-13-0): LD50 (Oral, tikus) : 584 mg/kg EC50 (Inhalasi, Tikus): N/A LD50 (Dermal, kelinci) : 1,224 mg/kg
Korosi kulit/Iritasi Nimbulake iritasi kulit.
Kerusakan mata sing serius / iritasi Nimbulake karusakan mata sing serius.
Pernafasan utawa kulit Bisa nyebabake reaksi kulit alergi. Sensitisasi
Mutagenisitas sel germ Ora diklasifikasikake
Karsinogenisitas Ora diklasifikasikake

Toksisitas reproduksi Diduga ngrusak kesuburan utawa bayi sing durung lair.
STOT-single cahya Ora diklasifikasikaké
paparan STOT-baleni Ora diklasifikasikaké
Bahaya aspirasi Ora diklasifikasikake
Efek kronis Ora diklasifikasikake
Informasi Luwih Ora ana data

4. Informasi ekologis
Ekotoksisitas Keracunan Akuatik: Tembaga Klorida Dihidrat (CAS 10125-13-0) Uji & Spesies 96 Hr LC50 iwak: N/A 48 Hr EC50 Daphnia: N/A 72 Hr EC50 Alga: N/A
Ketekunan lan degradabilitas: Ora kasedhiya
Potensi bioakumulasi: Ora kasedhiya
Mobilitas ing lemah Ora kasedhiya
Informasi Tambahan: Beracun banget kanggo urip akuatik kanthi efek tahan suwe.

5. Pertimbangan pembuangan
PEDOMAN PEMBUANGAN SAMPAH
Hubungi layanan pembuangan sampah profesional sing nduweni kualifikasi kanggo mbuwang materi iki. Buang sesuai karo peraturan lingkungan lokal utawa syarat panguwasa lokal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Ninggalake Pesen Panjenengan

     Privacy settings
    Consent to Cookies & Data processing
    On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
    Accept
    Decline
    Close
    Accepted