нашите проекти

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

 • It is a scientific and technological enterprise integrating research and development, production and sales of metal powder and copper salt products.

  Кои сме ние

  Тоа е научно и технолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и продажба на производи од метален прав и бакарна сол.

 • The annual comprehensive capacity of copper chloride, cuprous chloride, basic copper carbonate and other products produced by harmless disposal of copper-containing etching solution has reached 15,000 tons, and the annual output value will reach 1 billion yuan.

  Нашиот бизнис

  Годишниот сеопфатен капацитет на бакар хлорид, бакар хлорид, основен бакар карбонат и други производи произведени со безопасно отстранување на раствор за офорт што содржи бакар достигна 15.000 тони, а вредноста на годишното производство ќе достигне 1 милијарда јуани.

 • We are trying our best to build a world-famous, domestic first-class production base of copper salt products and metal powder.

  Нашата стратегија

  Се трудиме да изградиме светски позната, домашна првокласна производствена база на производи од бакарна сол и метален прав.

за нас

Hangzhou Hongyuan New Materials Co., Ltd. (Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., Ltd.) е основана во декември 2012 година, а ја купи Hangzhou Haoteng Technology Co., Ltd. во декември 2018 година. Се наоѓа во новата област Ксинденг, Фујанг Економска и технолошка развојна зона, градот Хангжу, провинција Жеџијанг, со вкупна инвестиција од 350 милиони јуани и фабрика од 50.000 метри квадратни. Тоа е научно и технолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и продажба на производи од метален прав и бакарна сол.

Гледај Повеќе

Оставете ја вашата порака