proyek kita

Teknologi produksi majeng internasional lan kualitas dhuwur

  • It is a scientific and technological enterprise integrating research and development, production and sales of metal powder and copper salt products.

    Sapa Kita

    Iki minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan dodolan bubuk logam lan produk uyah tembaga.

  • The annual comprehensive capacity of copper chloride, cuprous chloride, basic copper carbonate and other products produced by harmless disposal of copper-containing etching solution has reached 15,000 tons, and the annual output value will reach 1 billion yuan.

    Bisnis Kita

    Kapasitas komprehensif taunan tembaga klorida, klorida cuprous, karbonat tembaga dhasar lan produk liyane sing diprodhuksi dening pembuangan aman saka solusi etching tembaga-ngemot wis tekan 15.000 ton, lan Nilai output taunan bakal tekan 1 milyar yuan.

  • We are trying our best to build a world-famous, domestic first-class production base of copper salt products and metal powder.

    Strategi Kita

    Kita nyoba sing paling apik kanggo mbangun basis produksi kelas siji domestik sing misuwur ing donya kanggo produk uyah tembaga lan bubuk logam.

babagan awake dhewe

Hangzhou Hongyuan New Materials Co., Ltd. (Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., Ltd.) didegaké ing Desember 2012, lan entuk Hangzhou Haoteng Technology Co., Ltd. ing Desember 2018. Dumunung ing Xindeng New Area, Fuyang Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi, Kutha Hangzhou, Provinsi Zhejiang, kanthi total investasi 350 yuta yuan lan area tanduran 50.000 meter persegi. Iki minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan dodolan bubuk logam lan produk uyah tembaga.

ndeleng liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan