projektet tona

Teknologji e avancuar ndërkombëtare e prodhimit dhe cilësi e lartë

 • It is a scientific and technological enterprise integrating research and development, production and sales of metal powder and copper salt products.

  Kush Jemi Ne

  Është një ndërmarrje shkencore dhe teknologjike që integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e produkteve të pluhurit metalik dhe kripës së bakrit.

 • The annual comprehensive capacity of copper chloride, cuprous chloride, basic copper carbonate and other products produced by harmless disposal of copper-containing etching solution has reached 15,000 tons, and the annual output value will reach 1 billion yuan.

  Biznesi ynë

  Kapaciteti vjetor gjithëpërfshirës i klorurit të bakrit, klorurit të bakrit, karbonatit bazë të bakrit dhe produkteve të tjera të prodhuara nga asgjësimi i padëmshëm i solucionit gravurë që përmban bakër ka arritur në 15,000 ton, dhe vlera e prodhimit vjetor do të arrijë në 1 miliard juanë.

 • We are trying our best to build a world-famous, domestic first-class production base of copper salt products and metal powder.

  Strategjia jonë

  Ne po përpiqemi të bëjmë çmos për të ndërtuar një bazë prodhimi vendase të klasit të parë me famë botërore të produkteve të kripës së bakrit dhe pluhurit metalik.

rreth nesh

Hangzhou Hongyuan New Materials Co., Ltd. (Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., Ltd.) u themelua në dhjetor 2012 dhe bleu Hangzhou Haoteng Technology Co., Ltd. në dhjetor 2018. Ndodhet në Zonën e Re Xindeng, Fuyang Zona e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik, Qyteti Hangzhou, Provinca Zhejiang, me një investim total prej 350 milionë juanë dhe një sipërfaqe prej 50,000 metrash katrorë. Është një ndërmarrje shkencore dhe teknologjike që integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e produkteve të pluhurit metalik dhe kripës së bakrit.

shikoni më shumë

Lini Mesazhin Tuaj