proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • It is a scientific and technological enterprise integrating research and development, production and sales of metal powder and copper salt products.

    Saha Urang

    Éta mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan bubuk logam sareng produk uyah tambaga.

  • The annual comprehensive capacity of copper chloride, cuprous chloride, basic copper carbonate and other products produced by harmless disposal of copper-containing etching solution has reached 15,000 tons, and the annual output value will reach 1 billion yuan.

    Usaha Urang

    Kapasitas komprehensif taunan tambaga klorida, cuprous klorida, tambaga karbonat dasar jeung produk lianna dihasilkeun ku pembuangan bahya solusi etching tambaga-ngandung geus ngahontal 15.000 ton, sarta nilai kaluaran taunan bakal ngahontal 1 milyar yuan.

  • We are trying our best to build a world-famous, domestic first-class production base of copper salt products and metal powder.

    Strategi urang

    Urang nyobian pangalusna kami pikeun ngawangun dunya-kawentar, basis produksi kelas munggaran domestik produk uyah tambaga jeung bubuk logam.

tentang Kami

Hangzhou Hongyuan New Materials Co., Ltd. (Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., Ltd.) diadegkeun dina bulan Désémber 2012, sareng kaala Hangzhou Haoteng Technology Co., Ltd. dina bulan Désémber 2018. Tempatna di Xindeng New Area, Fuyang Zona Pangembangan Ékonomi sareng Téknologi, Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang, kalayan total investasi 350 juta yuan sareng daérah pepelakan 50,000 méter pasagi. Éta mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan bubuk logam sareng produk uyah tambaga.

nempo leuwih

Ninggalkeun Pesen Anjeun