Warta

  • Kuprik oksida CAS1317-38-0 30ton

    30 ton tambaga oksida bakal dikirim kiwari.Packing: 1000kg/bagNgaran Produk Cupric oxideNami séjén Tambaga oksidaNami Kimia CuO kaayaan fisik: BubukWarna: Hideung Titik lebur/titik beku:102
    Maca deui
  • Kumaha wangun kembang api dijieun

    Kembang api nambihan festival pikeun kahirupan masarakat, khususna nalika festival, éta ningkatkeun suasana. Metoda stepsColor.Warna kembang api nyaéta babandingan béda logam atawa sanyawa na ngaduruk, ulang
    Maca deui
  • Urang bakal ilubiung dina ICIF (Pameran industri kimia internasional Cina) 2023 di Shanghai. stan kami No. E8-B08

    Kami bakal ngiringan ICIF (Pameran industri kimia internasional Cina) 2023 di Shanghai. Booth kami No. E8-B08Kami ngarepkeun ningali anjeun di Shanghai (4-6 Séptémber 2023).
    Maca deui
  • Pangiriman: 20 ton tambaga karbonat dasar

    Awal isuk ieu, tanaga gudang encased sarta shipped 20 ton tambaga karbonat dasar ka port Shanghai pikeun ékspor ka Taiwan company.Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., Ltd.
    Maca deui
  • Persiapan bubuk oksida tambaga aktip kelas electroplating

    Ngagunakeun tambaga murni salaku bahan baku, bubuk tambaga oksida aktif dicandak ngaliwatan amonium bikarbonat - cai amonia leyur tambaga, ngaleupaskeun amonia dina tekanan atmosfir sarta roasting.The prope
    Maca deui
  • Oksida tambaga 10TONS pangiriman ka Taiwan Cina.

    Gening ka konsumén heubeul urang dina kiriman mulus 10 ton tambaga oksida. Dina waktu nu sarua ngabagéakeun leuwih konsumén anyar jeung heubeul mesen products.Post waktos: Mar-02-2023
    Maca deui
  • Anhidrat tambaga klorida dikirimkeun

    Dina soré 14 Juli, tanaga pangiriman gudang dikirimkeun 18 ton tambaga klorida anhidrat.Hangzhou Fuyang Hongyuan sumberdaya renewable Co., Ltd. ngahasilkeun rupa-rupa che
    Maca deui
  • sumberdaya non-renewable

    Sumberdaya non-renewable nujul kana sumberdaya alam anu teu bisa dihasilkeun deui dina lila sanggeus eksploitasi jeung utilization manusa.
    Maca deui
  • oksida tambaga CAS1317-38-0 gaduh saham ageung

    2023 Taun Anyar dimimitian, sadayana angkat ka jalur anu leres, aya seueur produk anu diproduksi unggal dinten. Di antarana, produk tambaga klorida anhidrat pinuh pesenan, nu geus di sh
    Maca deui
  • Tambaga (Cuprum) nyaéta unsur logam

    Tambaga (Cuprum) nyaéta unsur logam, ogé unsur transisi, simbol kimia Cu, tambaga basa Inggris, nomer atom 29. Tambaga murni nyaéta logam lemes kalayan kilap logam beureum-oranyeu nalika dipotong sareng pur.
    Maca deui
  • Ngeunaan énergi renewable

    Énergi renewable nujul kana jenis énergi anu bisa terus dipaké sarta didaur ulang di alam, kayaning tanaga surya, énergi angin, énergi cai, énergi biomassa, énergi sagara, énergi pasang, geotherma.
    Maca deui
  • SDS tina Tambaga Karbonat dasar / CAS 12069-69-1

    SDS of Copper Carbonate basic/ CAS 12069-69-1ngaran pelamar:Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., LTDNami Produk: tambaga karbonat dasarEdit tanggal: 2022-09-16 Mangga klik tautan Héjo janten
    Maca deui
43 Jumlahna

Ninggalkeun Pesen Anjeun