Produk

CAS:7447-39-4 |Produsen kuprik klorida anhidrat Kemurnian dhuwur 98% bubuk CuCl2

Katrangan singkat:

katrangan singkat:

NO. Item indeks teknis
1 Tembaga Klorida (CuCl2)% ≥ 98
2 Besi (Fe)% ≤ 0.1
3 kandungan banyu% ≤ 2.0
4 Sulfat (count adhedhasar SO42-)% ≤ 0.3
5 Bahan ora larut banyu% ≤ 0,15


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

NO.Itemindeks teknis
1Tembaga Klorida (CuCl2)%≥ 98
2Besi (Fe)%≤ 0.1
3kandungan banyu%≤ 2.0
4Sulfat (count adhedhasar SO42-)%≤ 0.3
5Bahan ora larut banyu%≤ 0,15

Aplikasi

Utamane digunakake ing industri minangka mordant, oksidan, pengawet kayu, aditif pangan, disinfektan, lan liya-liyane. Uga digunakake ing deodorisasi lan desulfurisasi pecahan petroleum, panyulingan logam, fotografi, lsp.

Packing lan Pangiriman

Pelabuhan FOB: Pelabuhan Shanghai
Packing ukuran: 100*100*115 cm/pallet
Unit saben pallet: 40 tas / pallet; 25kg/bag
Bobot reged saben pallet: 1016kg
Bobot net saben pallet: 1000kg
Lead wektu: 15-30 dina
Kemasan khusus (Pesanan Minimal: 3000 Kilogram)
Sampel: 500 g
20GP: Muat 20ton

Katrangan

1. Tindakan release ora sengaja

Pancegahan safety related kanggo wong
Priksa manawa ventilasi sing cukup. Nyegah pembentukan bledug. Aja ndemek wadhah sing rusak utawa materi sing tumpah kajaba nganggo sandhangan pelindung sing cocog. Ventilate spasi sing ditutup sadurunge mlebu. Nyingkiri personel sing ora perlu. Aja ambegan bledug.
Langkah-langkah perlindungan lingkungan
Nyegah kebocoran utawa tumpahan luwih akeh yen aman. Aja ngidini materi dibebasake menyang lingkungan tanpa ijin pemerintah sing tepat.
Langkah-langkah kanggo ngresiki / nglumpukake
Angkat lan atur pembuangan ing wadhah sing cocog.
Ngresiki permukaan sing kontaminasi kanthi sak tenane.

2. Penanganan lan panyimpenan

Penanganan
Informasi kanggo aman
nangani
Aja kontak karo kulit, mata, membran mukus lan sandhangan. Yen ventilasi ora cukup, gunakake peralatan pernapasan sing cocog.
Nyegah pembentukan bledug lan aerosol.
Informasi babagan perlindungan marang bledosan lan geni
Tetep adoh saka panas, sumber nyala, cemlorot utawa geni sing mbukak.
LUMBUNG
Requirements kanggo ketemu dening storerooms lan kontaner
Simpen ing papan sing adhem, garing, kanthi ventilasi sing apik.
Tetep adoh saka geni lan sumber panas.
Ngindhari sinar srengenge langsung.
Tansah ditutup rapet nganti digunakake.
Nyingkiri kelembapan.
Kanthong plastik utawa tas kertas kraft rong lapisan kanthi drum baja bukaan lengkap utawa tengah: botol kaca ndhuwur sekrup, botol kaca sing ditutupi wesi, botol plastik utawa drum logam (kaleng) lan kothak kayu biasa: (wadhah logam ora diidini kanggo njero. kemasan). Simpen kanthi kapisah saka sodium, kalium, lan bahan kimia sing bisa ditonton, supaya panyimpenan campuran.

Informasi babagan panyimpenan ing siji fasilitas panyimpenan umum
Simpen adoh saka zat sing ora kompatibel kayata agen oksidasi sing kuwat, logam, hawa lembab.
Informasi luwih lengkap babagan kahanan panyimpenan
Area panyimpenan kudu dilengkapi bahan sing cocog kanggo ngemot bocor.

3. Kontrol pajanan / pangayoman pribadi

Watesan Nilai kanggo Exposure
Nomer CAS komponen TLV ACGIH -TWA ACGIH TLV-STEL NIOSH PEL-TWA NIOSH PEL-STEL
Cupric chloride anhydrous 7447-39-4 1 mg/m3 N.E. 1 mg/m3 N.E.
Kontrol engineering sing cocog
Gunakake ventilasi sing cukup kanggo njaga konsentrasi ing udhara sithik.
Fasilitas nyimpen utawa nggunakake materi iki kudu dilengkapi
karo eyewash lan fasilitas padusan safety.
Tindakan protèktif lan higienis umum
Aja njaluk materi iki kontak karo kulit. Aja entuk
Piranti pelindung pribadi
Kacamata safety kimia, sarung tangan, overalls lan topeng protèktif.
Peralatan ambegan
Nalika buruh ngadhepi konsentrasi dhuwur, dheweke kudu nggunakake respirator sing disertifikasi sing cocog.
Proteksi tangan
Nganggo sarung tangan tahan bahan kimia sing cocog.
Proteksi mripat / rai
Gunakake kaca tingal safety karo tameng sisih utawa kaca tingal safety minangka alangi mechanical kanggo cahya ingkang dipun danguaken.
Proteksi awak
Full set overalls reagen anti kimia, milih pangayoman awak miturut jumlah lan konsentrasi saka zat mbebayani ing panggonan karya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Ninggalake Pesen Panjenengan

     Privacy settings
    Consent to Cookies & Data processing
    On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
    Accept
    Decline
    Close
    Accepted