Kabar

  • Kupri oksida CAS1317-38-0 30ton

    30 ton tembaga oksida arep dikirim dina iki.Packing: 1000kg/bagNama Produk Cupric oxideNama Liyane Copper oxideNama Kimia CuOfisical state: PowderWarna: Ireng Titik lebur/titik beku:102
    Waca liyane
  • Carane wangun kembang api digawe

    Kembang api nambahake festival kanggo urip wong, utamane nalika festival, nambah swasana. Cara stepsColor.Warna kembang api punika rasio beda saka logam utawa senyawa sawijining kobong, re
    Waca liyane
  • Kita bakal melu ing ICIF (Pameran industri kimia internasional China) 2023 ing Shanghai. Booth kita No. E8-B08

    Kita bakal melu ing ICIF (Pameran industri kimia internasional China) 2023 ing Shanghai. Booth kita No. E8-B08We looking forward kanggo ndeleng sampeyan ing Shanghai (4-6 September,2023).Waktu kirim:Jul-04-2023
    Waca liyane
  • Pangiriman: 20 ton tembaga karbonat dhasar

    Esuk iki, personel gudang mbungkus lan ngirim 20 ton karbonat tembaga dhasar menyang pelabuhan Shanghai kanggo diekspor menyang perusahaan Taiwan. Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., Ltd.
    Waca liyane
  • Preparation bubuk tembaga oksida aktif kelas electroplating

    Nggunakake tembaga murni minangka bahan mentah, bubuk tembaga oksida aktif dipikolehi liwat amonium bikarbonat - banyu amonia sing dibubarake tembaga, ngilangi amonia ing tekanan atmosfer lan panggang.
    Waca liyane
  • TEMBAGA OKSIDA 10TONS pangiriman kanggo Taiwan China.

    Sugeng pelanggan lawas ing kiriman lancar 10 ton tembaga oksida. Ing wektu sing padha, luwih akeh pelanggan anyar lan lawas kanggo pesen produk. Wektu kirim: Mar-02-2023
    Waca liyane
  • Tembaga klorida anhidrat dikirim

    Ing wayah sore tanggal 14 Juli, personel pangiriman gudang ngirim 18 ton tembaga klorida anhidrat. Hangzhou Fuyang Hongyuan sumber daya dianyari Co., Ltd. mrodhuksi akeh jinis che
    Waca liyane
  • sumber daya sing ora bisa dianyari

    Sumber daya sing ora bisa dianyari nuduhake sumber daya alam sing ora bisa diregenerasi ing wektu sing suwe sawise eksploitasi lan panggunaan manungsa. Iki utamane nuduhake kabeh jinis mineral, watu lan fosil
    Waca liyane
  • oksida tembaga CAS1317-38-0 duwe saham gedhe

    2023 Taun Anyar diwiwiti, kabeh dadi dalan sing bener, ana akeh produk sing diprodhuksi saben dina. Antarane wong-wong mau, produk tembaga klorida anhydrous kebak pesenan, kang wis ing sh
    Waca liyane
  • Tembaga (Cuprum) minangka unsur logam

    Tembaga (Cuprum) minangka unsur logam, uga unsur transisi, simbol kimia Cu, tembaga Inggris, nomer atom 29. Tembaga murni minangka logam alus kanthi kilap metalik abang-oranye nalika dipotong lan pur
    Waca liyane
  • Babagan energi sing bisa dianyari

    Energi terbarukan nuduhake jinis energi sing bisa terus digunakake lan didaur ulang ing alam, kayata energi surya, energi angin, energi banyu, energi biomassa, energi laut, energi pasang surut, panas bumi.
    Waca liyane
  • SDS saka Tembaga Karbonat dhasar / CAS 12069-69-1

    SDS of Copper Carbonate basic/CAS 12069-69-1nama pemohon:Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., LTDNama Produk: copper carbonate basicTanggal suntingan: 2022-09-16 Mangga klik link Ijo dadi
    Waca liyane
43 Total

Ninggalake Pesen Panjenengan