Lajme

 • Oksid kukri CAS1317-38-0 30 ton

  30 ton oksid bakri do të dërgohen sot. Paketimi: 1000 kg/çantë Emri i produktit Oksid kukri Emri tjetër Oksid bakri Emri kimik CuOGJEDIA fizike: Pluhur Ngjyra: E zezë Pika e shkrirjes/pika e ngrirjes:102
  Lexo më shumë
 • Si bëhen format e fishekzjarrëve

  Fishekzjarret shtojnë një festival në jetën e njerëzve, veçanërisht gjatë festave, rrit atmosferën. Hapat e metodësNgjyra.Ngjyra e fishekzjarreve është një raport i ndryshëm i metalit ose përbërësve të tij që digjen, re
  Lexo më shumë
 • Ne do të marrim pjesë në ICIF (Panairi ndërkombëtar i industrisë kimike në Kinë) 2023 në Shanghai. Stenda jonë nr. E8-B08

  Ne do të marrim pjesë në ICIF (Panairi ndërkombëtar i industrisë kimike të Kinës) 2023 në Shanghai. Stenda jonë nr. E8-B08Mezi presim t'ju shohim në Shanghai (4-6 shtator, 2023). Koha e postimit: Korrik-04-2023
  Lexo më shumë
 • Dorëzimi: 20 ton karbonat bakri bazë

  Herët këtë mëngjes, personeli i magazinës mbylli dhe dërgoi 20 ton karbonat bakri bazë në portin e Shangait për eksport në kompaninë Tajvane.Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., Ltd.
  Lexo më shumë
 • Përgatitja e pluhurit aktiv të oksidit të bakrit të shkallës së elektroplimit

  Duke përdorur bakër të pastër si lëndë të parë, pluhuri aktiv i oksidit të bakrit u përftua përmes bikarbonatit të amonit - bakrit të tretur në ujë të amoniakut, heqjes së amoniakut në presionin atmosferik dhe pjekjes.
  Lexo më shumë
 • Oksidi i bakrit 10 TON dërgesë në Tajvan Kinë.

  Urime klientit tonë të vjetër për dërgesën e qetë të 10 tonëve oksid bakri. Në të njëjtën kohë mirëpresim më shumë klientë të rinj dhe të vjetër për të porositur produkte. Koha e postimit: Mar-02-2023
  Lexo më shumë
 • Dorëzuar klorur bakri pa ujë

  Në pasditen e 14 korrikut, personeli i dërgesës së magazinës dorëzoi 18 ton klorur bakri anhidrik. Burimet e rinovueshme të burimeve të rinovueshme Hangzhou Fuyang Hongyuan Co., Ltd. prodhon shumë lloje che
  Lexo më shumë
 • burimet e pa rinovueshme

  Burimet e pa rinovueshme i referohen burimeve natyrore që nuk mund të rigjenerohen për një kohë të gjatë pas shfrytëzimit dhe shfrytëzimit njerëzor. Kryesisht i referohet të gjitha llojeve të mineraleve, shkëmbinjve dhe fosileve.
  Lexo më shumë
 • oksid bakri CAS1317-38-0 kanë stoqe të mëdha

  Viti 2023 filloi Viti i Ri, gjithçka shkoi në rrugën e duhur, çdo ditë prodhohen shumë produkte. Mes tyre plot porosi janë prodhimet e klorurit të bakrit pa ujë, i cili tashmë ndodhet në sh
  Lexo më shumë
 • Bakri (Cuprum) është një element metalik

  Bakri (Cuprum) është një element metalik, është gjithashtu një element kalimtar, simboli kimik Cu, bakri anglisht, numri atomik 29. Bakri i pastër është një metal i butë me një shkëlqim metalik të kuq-portokalli kur pritet dhe një pur
  Lexo më shumë
 • Rreth energjisë së rinovueshme

  Energjia e rinovueshme i referohet një lloj energjie që mund të përdoret dhe riciklohet vazhdimisht në natyrë, si energjia diellore, energjia e erës, energjia e ujit, energjia e biomasës, energjia e oqeanit, energjia e baticës, gjeotermia.
  Lexo më shumë
 • SDS e karbonatit të bakrit bazë/ CAS 12069-69-1

  SDS e karbonatit të bakrit bazë/ CAS 12069-69-1 emri i aplikantit: Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resources Co., LTD Emri i produktit: bakri karbonat bazëData e redaktimit: 2022-09-16 Ju lutemi klikoni lidhjen jeshile be
  Lexo më shumë
43 Gjithsej

Lini Mesazhin Tuaj