Produk

CAS:1317-38-0 | High Quality Cupric Oksida Flake Tembaga Oksida

Katrangan singkat:

katrangan singkat:

NO.

Item

indeks teknis

1

CuO

Cu%

85-87

2

O%

12-14

3

Asam klorida% ora larut

≤ 0,05

4

Klorida (Cl) %

≤ 0,005

5

Sulfat (count adhedhasar SO42-)%

≤ 0.01

6

Besi (Fe)%

≤ 0.01

7

Total Nitrogen%

≤ 0,005

8

Obyek larut banyu%

≤ 0.01



Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Rincian cepet   
Klasifikasi:Tembaga OksidaPenampilan:Lembaran / Flake
Nomer CAS:1317-38-0Aplikasi:pengelasan eksoterm
Jeneng Liyane:Tembaga(II) oksidaJeneng merek:Hongsheng
MF:CuOjeneng produk:bubuk tembaga flake
Nomer EINECS:215-269-1MOQ:500kg
Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaWangun:serpihan
Standar Kelas:Kelas Elektron, Kelas IndustriBahan:tembaga
Kemurnian:Cu % 85-87 O% 12-14ukuran:30 mesh nganti 70 mesh
Fungsi:exoweldLumbung:Panggonan Kelangan Kering
Sampel:kasedhiyaPaket:25kg/bag
cara pangiriman:segara 

Paramenter Produk

NO.

Item

indeks teknis

1

CuO

Cu%

85-87

2

O%

12-14

3

Asam klorida% ora larut

≤ 0,05

4

Klorida (Cl) %

≤ 0,005

5

Sulfat (count adhedhasar SO42-)%

≤ 0.01

6

Besi (Fe)%

≤ 0.01

7

Total Nitrogen%

≤ 0,005

8

Obyek larut banyu%

≤ 0.01

Packing lan Pangiriman

FOB Port:Pelabuhan Shanghai

Packing ukuran:100*100*80cm/pallet

Unit saben pallet:40 tas / pallet; 25kg/bag

Bobot reged saben pallet:1016kg

Bobot net saben pallet:1000kg

Wektu timbal:15-30 dina

Kemasan khusus (Pesanan Minimal: 3000 Kilogram)

Sampel:500g

20GP:Muat 20 ton

Deskripsi Produk

Sifat tembaga oksida

Titik lebur / titik beku:1326°C

Kapadhetan lan / utawa Kapadhetan relatif:6.315

kahanan panyimpenan:ora ana watesan.

kahanan fisik:bubuk

warna:Coklat nganti ireng

Karakteristik partikel: 30 mesh nganti 80 mesh

Stabilitas kimia: Stabil.

Bahan sing ora cocog: Aja kontak karo agen pereduksi sing kuwat, aluminium, logam alkali, lsp.

Jeneng Pengiriman sing tepat

BAHAN BERBAHAYA LINGKUNGAN, SOLID, N.O.S. (Tembaga oksida)

Kelas/Divisi :Kelas 9 Aneka Bahan lan Artikel Berbahaya

Kelompok Paket:PG III

PH :7(50g/l,H2O,20℃)(lumpur)

larut banyu:ora larut

Stabilitas:Stabil. Ora cocog karo agen pereduksi, hidrogen sulfida, aluminium, logam alkali, logam bubuk sacoro apik.

CAS:1317-38-0

Identifikasi zat

1. Jeneng produk: Tembaga oksida
2. Jeneng liya: Tembaga oksida
3. Nama Kimia : Tembaga oksida
4. Dianjurake nggunakake:
5. Jeneng Produsen: Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resource Co., LTD
Alamat: 102 Qingquan Road, Taman Industri Xindeng, Distrik Fuyang, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang China. Area Kode Pos 311404
6. No. Telpon : +86-0571-63325889 No. Fax : +86-0571-63325889
7. WEB utawa E-mail :Situs web: www.basiccoppercarbonate.com Email: alice@hzfyhy.cn

Identifikasi bebaya

1. Klasifikasi GHS: Mbebayani kanggo lingkungan akuatik, bebaya akut 1
Mbebayani kanggo lingkungan banyu, bebaya jangka panjang 1
2. Piktogram GHS:
3. Tembung pratandha : Pèngetan
4. Pernyataan bebaya : H400: Beracun banget kanggo urip akuatik
H410: Beracun banget kanggo urip akuatik kanthi efek tahan suwe
5. Precautionary Statement Nyegah : P273: Aja ngeculake menyang lingkungan.
6. Tanggapan Pranyatan Precautionary : P391:Nglumpukake tumpahan.
7. Panyimpenan Pranyatan Precautionary : Ora ana.
8.Precautionary Statement Pembuangan : P501:Buang isi/wadhah ing miturut peraturan lokal.
9. Bebaya liyane sing ora nyebabake klasifikasi : Ora kasedhiya

Komposisi / informasi babagan bahan

Informasi Komponen

Komponen     nomer CAS   nomer EINECS     Massa (%)

Tembaga oksida     1317-38-0        215-269-1           99%wt

Cathetan: 1. Yen komponen ora ana bebaya sing abot, ora perlu dianggep ing SDS yen konsentrasi kurang saka 1%.

Langkah-langkah pertolongan pertama

1. Agen pemadam sing cocog: Gunakake busa, bahan kimia garing utawa karbon dioksida.

2.Beboyo khusus sing disebabake dening materi, produk saka pembakaran utawa gas buang: Bisa dibebasake yen ana geni: Tembaga oksida.

3.Peralatan protèktif : mateni geni ing arah angin, lan pindhah th1.CATATAN DOKTER : Yen sesak ambegan, menehi oksigen. Supaya korban tetep anget.
Tansah korban ing pengamatan.
2. Sawise inhalasi : Pindhah menyang hawa seger. Oksigen utawa respirasi buatan yen perlu.
Njaluk perawatan medis langsung.
3. Sawise kontak kulit : Langsung siram kulit nganggo banyu sing akeh. Mbusak lan
ngisolasi sandhangan lan sepatu sing terkontaminasi. Yen iritasi tetep,
langsung njaluk bantuan medis. Kanggo kontak kulit cilik,
supaya ora nyebar materi ing kulit sing ora kena pengaruh.
4. Sawise kontak mripat : Langsung siram mata kanthi banyu akeh paling sethithik 15
menit. Njamin siram mata sing cukup kanthi misahake
kelopak mata nganggo driji. Langsung njaluk perawatan medis.
5.After ingestion : Aja menehi apa-apa liwat tutuk kanggo wong semaput. mbilas
tutuk karo banyu. Konsultasi karo dokter.
Gejala / efek sing paling penting, akut lan telat: Gejala keracunan tembaga sistemik bisa kalebu: karusakan kapiler, sirah, kringet kadhemen, pulsa sing ringkih, lan karusakan ginjel lan ati, eksitasi sistem saraf pusat sing diiringi depresi, jaundice, konvulsi, lumpuh. , lan koma. Pati bisa kedadeyan amarga kejut utawa gagal ginjal. Keracunan tembaga kronis ditondoi dening sirosis hepatik, karusakan otak lan demielinasi, cacat ginjel, lan deposisi tembaga ing kornea kaya sing digambarake dening manungsa kanthi penyakit Wilson. Uga wis dilapurake yen keracunan tembaga nyebabake hemolitik
anemia lan nyepetake aterosklerosis. Kanggo kawruh sing paling apik, sifat kimia, fisik, lan toksikologi durung diselidiki kanthi lengkap.
e wadhah saka geni menyang wilayah mbukak sabisa. Nganggo sandhangan protèktif lengkap, kalebu helm, tekanan positif sing mandhiri utawa alat pernapasan sing dibutuhake, sandhangan protèktif lan topeng rai.

Langkah-langkah pemadam kebakaran

1. Agen pemadam sing cocog: Gunakake busa, bahan kimia garing utawa karbon dioksida.
2. Bahaya khusus sing disebabake dening materi, produk saka pembakaran utawa gas buang:
Bisa dibebasake yen ana geni: Tembaga oksida.
3.Peralatan protèktif:Pateni geni ing arah angin, lan pindhah wadhah saka geni menyang area mbukak sabisa. Nganggo sandhangan protèktif lengkap, kalebu helm, tekanan positif sing mandhiri utawa alat pernapasan sing dibutuhake, sandhangan protèktif lan topeng rai

Tindakan release sengaja

1.Tindakan safety sing gegandhengan karo wong: Njamin ventilasi sing cukup. Nyegah pembentukan bledug. Aja ndemek wadhah sing rusak utawa materi sing tumpah kajaba nganggo sandhangan pelindung sing cocog. Ventilate spasi sing ditutup sadurunge mlebu. Nyingkiri personel sing ora perlu. Aja ambegan bledug.
2. Langkah-langkah kanggo perlindungan lingkungan: Nyegah bocor utawa tumpahan luwih akeh yen aman. Aja ngidini materi dibebasake menyang lingkungan tanpa pas
ijin pemerintah.
Langkah-langkah kanggo ngresiki / nglumpukake: Angkat lan atur pembuangan ing wadhah sing cocog. Ngresiki permukaan sing kontaminasi kanthi sak tenane.

Penanganan lan panyimpenan

Penanganan
Informasi kanggo penanganan sing aman : Aja kena kontak karo kulit, mata, selaput lendir lan sandhangan. Yen ventilasi ora cukup, gunakake peralatan pernapasan sing cocog. Nyegah pembentukan bledug lan aerosol. Informasi babagan pangayoman marang bledosan lan kobongan : Tetep adoh saka panas, sumber nyala, percikan api utawa geni sing mbukak.

LUMBUNG
Syarat sing kudu ditindakake dening gudang lan wadhah: Simpen ing papan sing adhem, garing lan duwe ventilasi sing apik. Tansah ditutup rapet nganti digunakake. Informasi babagan panyimpenan ing salah sawijining fasilitas panyimpenan umum: Simpen adoh saka zat sing ora kompatibel kayata Agen Reducing, Gas Hidrogen sulfida, Aluminium, Logam Alkali, Logam bubuk.

Kontrol pajanan / pangayoman pribadi

Watesan Nilai kanggo Exposure
Nomer CAS komponen TLV ACGIH-TWA ACGIH TLV-STEL NIOSH PEL-TWA NIOSH PEL-STEL
Tembaga oksida 1317-38-0 0,2 mg/m3 N.E. 0,1 mg/m3 N.E
1. Kontrol teknik sing cocog: Operasi tertutup, knalpot lokal.
2. Langkah-langkah protèktif lan higienis umum: Ganti sandhangan kerja ing wektu lan mbayar
manungsa waé kanggo karesikan pribadi.
3. Alat pelindung pribadi : Topeng, kaca mata, overall, sarung tangan.
4.Peralatan ambegan:Yen buruh ngadhepi konsentrasi dhuwur sing kudu digunakake
respirator certified cocok.
5.Perlindungan tangan :Nganggo sarung tangan tahan bahan kimia sing cocog.
Perlindhungan Mripat/Rai: Gunakake kaca tingal safety kanthi tameng sisih utawa kaca tingal safety minangka penghalang mekanis kanggo cahya sing dawa.
6. Proteksi awak: Gunakake tutup awak protèktif sing resik yen perlu kanggo nyilikake
kontak karo sandhangan lan kulit.

Sifat fisik lan kimia

1. Bubuk kahanan fisik
2. Werna: ireng
3. Bau: Ora ana data sing kasedhiya
4. Titik lebur/titik beku: 1326 ℃
5.Titik didih utawa titik didih awal lan jarak didih : Ora ana data sing kasedhiya
6. Flammability: Nonflammable
7.Batesan bledosan ngisor lan ndhuwur / watesan flammability: Ora ana data sing kasedhiya
8. Kelarutan: Ora larut ing banyu, larut ing asam encer, ora kompatibel karo etanol
9. Kapadhetan lan / utawa relatif Kapadhetan: 6.32 (wêdakakêna)
10. Karakteristik partikel: 650 mesh

Informasi toksikologik

Rute Masuk: Kontak kulit, kontak mata, inhalasi, ingestion.

Toksisitas Akut Tembaga oksida(CAS 1317-38-0) : LD50 (Oral, tikus) : > 2,500 mg/kg
EC50 (Inhalasi, Tikus): N/A
LD50 (Dermal, terwelu): N/A
Korosi/Iritasi kulit : Ora diklasifikasikake
Kerusakan / iritasi mata sing serius: Iritasi mata sing entheng

Informasi ekologi

Ekotoksisitas Keracunan Akuatik :Tembaga oksida (CAS 1317-38-0)
Test & Spesies
96 Hr LC50 iwak: N / A
48 Hr EC50 Daphnia: N/A
72 Hr EC50 Ganggang: N/A
Informasi Tambahan : Beracun banget kanggo urip akuatik kanthi efek tahan suwe.

Pertimbangan pembuangan

PEDOMAN PEMBUANGAN SAMPAH

Hubungi layanan pembuangan sampah profesional sing nduweni kualifikasi kanggo mbuwang materi iki.
Buang sesuai karo peraturan lingkungan lokal utawa syarat panguwasa lokal.

Informasi transportasi

Jeneng Pengiriman sing tepat
BAHAN BERBAHAYA LINGKUNGAN, SOLID, N.O.S.
(Tembaga oksida)
Kelas / Divisi: Kelas 9 Aneka Bahan lan Artikel sing Mbebayani
Kelompok Paket: PG III
Labeling pictogram: Transportasi maritim IMDG/ Polutan laut (Ya/Ora) :Sama karo TDG/ Ya
Transportasi udara ICAO-TI lan IATA-DGR: Dadi padha karo TDG

Metode produksi

Metode oksidasi bubuk tembaga. Persamaan reaksi:

4Cu+O2→2Cu2O

2Cu2O+2O2→4CuO

CuO + H2SO4 → CuSO4 + H2O

CuSO4+Fe→FeSO4+Cu↓

2Cu+O2→ 2CuO

Metode operasi:
Cara oksidasi bubuk tembaga njupuk awu tembaga lan slag tembaga minangka bahan mentah, sing dipanggang lan dipanasake kanthi gas kanggo oksidasi awal kanggo mbusak banyu lan impurities organik ing bahan mentah. entuk oksida tembaga mentah. Oksida tembaga mentah ditambahake menyang reaktor sing wis diisi karo asam sulfat 1:1. Reaksi ing panas lan aduk nganti Kapadhetan relatif saka Cairan kaping pindho asli lan Nilai pH 2 ~ 3, kang titik pungkasan saka reaksi lan njedulake solusi tembaga sulfat. Sawise solusi ditinggalake kanggo klarifikasi, tambahake asahan wesi ing kondisi panas lan aduk kanggo ngganti tembaga, banjur cuci nganggo banyu panas nganti ora ana sulfat lan wesi. Sawise centrifugation, pangatusan, oxidizing lan roasting ing 450 ℃ kanggo 8h, cooling, crushing kanggo 100 bolong, lan banjur oxidizing ing pawon oksidasi kanggo nyiapake bubuk tembaga oksida.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Ninggalake Pesen Panjenengan