Produk

CAS: 1317-38-0 | Kualitas luhur Cupric Oksida Flake Tambaga Oksida

Katerangan pondok:

pedaran pondok:

NO.

Barang

Indéks téknis

1

CuO

Cu%

85-87

2

O%

12-14

3

asam hidroklorat teu leyur%

≤ 0,05

4

Klorida (Cl) %

≤ 0,005

5

Sulfat (itung dumasar kana SO42-)%

≤ 0,01

6

Beusi (Fe)%

≤ 0,01

7

Total Nitrogén%

≤ 0,005

8

Objék Leyur Cai%

≤ 0,01



Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Rincian gancang   
Klasifikasi:Tambaga OksidaPenampilan:Lambaran / Flake
Nomer CAS:1317-38-0Aplikasi:las exothermic
Ngaran séjén:Tambaga(II) oksidaNgaran Brand:Hongsheng
MF:CuONgaran Produk:bubuk tambaga flake
Nomer EINECS:215-269-1MOQ:500 kg
Tempat Asal:Zhejiang, CinaWangun:serpihan
Standar Kelas:Kelas Éléktron, Kelas IndustriBahan:tambaga
Kamurnian:Cu % 85-87 O% 12-14Ukuran:30 bolong nepi ka 70 bolong
fungsi:exoweldPanyimpenan:Cool Tempat garing
Sampel:AyaPaket:25 kg/tas
Cara pangiriman:Laut 

Paramenters Produk

NO.

Barang

Indéks téknis

1

CuO

Cu%

85-87

2

O%

12-14

3

asam hidroklorat teu leyur%

≤ 0,05

4

Klorida (Cl) %

≤ 0,005

5

Sulfat (itung dumasar kana SO42-)%

≤ 0,01

6

Beusi (Fe)%

≤ 0,01

7

Total Nitrogén%

≤ 0,005

8

Objék Leyur Cai%

≤ 0,01

Bungkusan sareng Pangiriman

Port FOB:Palabuhan Shanghai

Ukuran bungkusan:100 * 100 * 80cm / palet

Unit per palet:40 kantong / palet; 25 kg/tas

Beurat kotor per palet:1016 kg

Beurat bersih per palet:1000 kg

Waktos prosés:15-30 poé

Bungkusan ngaropéa (Pesanan Min.: 3000 Kilogram)

Sampel:500g

20GP:Muatan 20 ton

Panjelasan Produk

Sipat tambaga oksida

Titik lebur/titik beku:1326°C

Kapadetan jeung / atawa dénsitas relatif:6.315

kaayaan neundeun:euweuh larangan.

Kaayaan fisik:bubuk

Warna:Coklat nepi hideung

Karakteristik partikel: 30mesh ka 80mesh

Stabilitas kimiawi: Stabil.

Bahan anu teu cocog: Hindarkeun kontak sareng agén réduksi kuat, aluminium, logam alkali, jsb.

Ngaran Pangiriman ditangtoskeun

BAHAN BAHAYA LINGKUNGAN, PADU, N.O.S. (Tambaga oksida)

Kelas/Bagian :Kelas 9 Rupa-rupa Zat Bahaya jeung Artikel

Kelompok Pakét :PG III

PH :7(50g/l,H2O,20℃)(slurry)

Leyur cai:teu leyur

Stabilitas:Stabil. Teu cocog sareng agén pangréduksi, hidrogén sulfida, aluminium, logam alkali, logam bubuk halus.

CAS:1317-38-0

Idéntifikasi zat

1.Product Ngaran: Tambaga oksida
2. Ngaran séjén: Tambaga oksida
3.Nami Kimia: Tambaga oksida
4. Disarankeun pamakéan:
5.Produsén Ngaran: Hangzhou Fuyang Hongyuan Renewable Resource Co., LTD
Alamat: 102 Jalan Qingquan, Taman Industri Xindeng, Distrik Fuyang, Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang China. Kodeu pos 311404
6. Nomor Telepon : +86-0571-63325889 Nomor Fax : +86-0571-63325889
7. Wéb atanapi Surélék: Situs wéb: www.basiccoppercarbonate.com Surélék: alice@hzfyhy.cn

Idéntifikasi bahaya

1. Klasifikasi GHS: Bahaya pikeun lingkungan akuatik, bahaya akut 1
Ngabahayakeun pikeun lingkungan akuatik, bahaya jangka panjang 1
2. Piktogram GHS:
3.Kecap Sinyal : Awas
4. Pernyataan bahya : H400: Pohara toksik pikeun kahirupan akuatik
H410: Pohara toksik pikeun kahirupan akuatik sareng épék tahan panjang
5.Precautionary Statement Pencegahan : P273:Hindarkeun release ka lingkungan.
6. Tanggapan Pernyataan Awas : P391: Kumpulkeun tumpahan.
7.Panyimpenan Pernyataan Precautionary : Euweuh.
8.Precautionary Statement pembuangan : P501:Buang eusi/wadahna dina nurutkeun peraturan lokal.
9.Hazards lianna nu teu ngakibatkeun klasifikasi : Teu sadia

Komposisi / informasi ngeunaan bahan

Émbaran komponén

Komponén     Nomer CAS   Jumlah EINECS     Beurat (%)

Oksida tambaga     1317-38-0        215-269-1           99%wt

Catetan: 1. Kacuali komponén nunjukkeun bahaya anu parah, éta henteu kedah dipertimbangkeun dina SDS upami konsentrasina kirang ti 1%.

Ukuran pertolongan cemas

1.Suitable extinguishing agén: Paké busa, kimia garing atawa karbon dioksida.

2.Hazards husus disababkeun ku bahan, produk na tina durukan atawa gas flue: Bisa dileupaskeun bisi seuneu: oksida tambaga.

3.Alat pelindung :Pareuman seuneu ti arah angin, terus pindahkeun th1.CATETAN KA DOKTER : Bisi sesak napas, pasihan oksigen. Tetep korban haneut.
Tetep korban dina observasi.
2.After inhalation : Pindahkeun ka hawa seger. Oksigén atawa réspirasi jieunan lamun diperlukeun.
Meunang perhatian médis langsung.
3.After kontak kulit : Geura siram kulit jeung loba cai. Cabut na
ngasingkeun pakean sareng sapatu anu kacemar. Lamun iritasi tetep,
geuwat neangan perhatian médis. Pikeun kontak kulit minor,
ulah nyebarkeun bahan dina kulit unaffected.
4. Saatos kontak panon : Geuwat siram panon jeung loba cai salila sahenteuna 15
menit. Assure flushing nyukupan panon ku misahkeun
kongkolak panon ku ramo. Meunang perhatian médis langsung.
5.After ingestion : Ulah pernah masihan nanaon ku sungut ka jalma pingsan. Bilas
sungut jeung cai. Taroskeun ka dokter.
6.Paling penting gejala / épék, akut jeung nyangsang : Gejala karacunan tambaga sistemik bisa ngawengku: karuksakan kapilér, nyeri sirah, kesang tiis, lemah pulsa, sarta ginjal jeung karuksakan ati, éksitasi sistim saraf pusat dituturkeun ku depresi, jaundice, konvulsi, paralisis. , jeung koma. Maot bisa lumangsung alatan shock atawa gagal ginjal. Karacunan tambaga kronis dicirian ku sirosis hépatik, karusakan otak sareng demielinasi, cacad ginjal, sareng déposisi tambaga dina kornea sapertos anu dicontokeun ku jalma anu ngagaduhan panyakit Wilson. Ogé geus dilaporkeun yén karacunan tambaga geus ngakibatkeun hemolytic
anémia sareng ngagancangkeun aterosklerosis. Sajauh pangaweruh urang, sipat kimia, fisik, sareng toksikologis teu acan ditalungtik sacara saksama.
wadahna ti seuneu ka wewengkon kabuka sajauh mungkin. Anggo pakean pelindung lengkep, kalebet helm, tekanan positip mandiri atanapi alat pernapasan paménta tekanan, pakean pelindung sareng topéng pameunteu.

Ukuran seuneu-tarung

1.Suitable extinguishing agén: Paké busa, kimia garing atawa karbon dioksida.
2. Bahaya khusus disababkeun ku bahan, produkna tina durukan atanapi gas buang:
Bisa dileupaskeun bisi seuneu: oksida tambaga.
3. Alat-alat pelindung: Pareumkeun seuneu ti arah angin, teras pindahkeun wadahna tina seuneu ka daérah terbuka sajauh mungkin. Anggo pakean pelindung pinuh, kalebet helm, tekanan positip mandiri atanapi alat pernapasan paménta tekanan, pakean pelindung sareng topéng pameunteu

Ukuran ngaleupaskeun teu kahaja

1.Person-related precautions kaamanan: Mastikeun ventilasi nyukupan. Hindarkeun formasi lebu. Ulah noel wadahna ruksak atawa bahan tumpah iwal mun maké pakean pelindung luyu. Ventilasi rohangan katutup sateuacan lebet. Jauhkeun tanaga anu teu perlu. Hindarkeun ngambekan lebu.
2.Measures pikeun panyalindungan lingkungan: Nyegah leakage salajengna atawa spillage lamun aman pikeun ngalakukeunana. Ulah ngantep bahan dileupaskeun ka lingkungan tanpa ditangtoskeun
idin pamaréntah.
Ukuran pikeun beberesih / ngumpulkeun: Angkat sareng atur pembuangan dina wadah anu cocog. Bersihkeun permukaan anu kacemar sacara saksama.

Penanganan jeung neundeun

Nanganan
Inpormasi pikeun penanganan anu aman : Hindarkeun kontak sareng kulit, panon, mémbran mukosa sareng baju. Dina hal ventilasi teu cukup, pake alat pernapasan anu cocog. Hindarkeun formasi lebu sareng aerosol. Inpormasi ngeunaan panyalindungan tina ngabeledug sareng kahuruan : Jauhkeun tina panas, sumber seuneu, percikan api atanapi seuneu kabuka.

PENYIMPANAN
Sarat anu kedah dicumponan ku gudang sareng wadahna: Simpen di tempat anu tiis, garing, sareng ventilasi anu saé. Tetep ditutup pageuh nepi ka dipaké. Inpormasi ngeunaan panyimpen dina hiji fasilitas panyimpenan umum: Nyimpen jauh tina zat anu teu cocog sapertos agén réduksi, gas hidrogén sulfida, aluminium, logam alkali, logam bubuk.

Kontrol paparan / panyalindungan pribadi

Ngawatesan Nilai pikeun Paparan
Nomer CAS komponén TLV ACGIH-TWA ACGIH TLV-STEL NIOSH PEL-TWA NIOSH PEL-STEL
Tambaga oksida 1317-38-0 0,2 mg/m3 N.E. 0,1 mg/m3 N.E
1.Kadali rékayasa Appropriate: Operasi katutup, knalpot lokal.
2.Umum ukuran pelindung jeung hygienic: Ganti baju gawé dina waktu jeung mayar
perhatian kana kabersihan pribadi.
3.Peralatan pelindung pribadi: Masker, kacasoca, overalls, sarung tangan.
4.Breathing parabot: Lamun pagawe keur nyanghareupan konsentrasi luhur aranjeunna kedah nganggo
respirators Certified luyu.
5.Protection leungeun : Maké sarung tahan kimia luyu.
Perlindungan panon/beungeut: Anggo kacamata kaamanan sareng tameng sisi atanapi kacasoca kaamanan salaku panghalang mékanis pikeun paparan anu berkepanjangan.
6.Panangtayungan awak: Paké bersih pelindung awak-nutupan sakumaha diperlukeun pikeun ngaleutikan
kontak jeung pakean jeung kulit.

Sipat fisik jeung kimia

1. kaayaan fisik Bubuk
2. Warna: Hideung
3.Odour: Taya data sadia
4. Titik lebur/titik beku: 1326 ℃
5.Titik golak atawa titik golak awal jeung rentang golak: Taya data sadia
6. Flammability: Nonflammable
7. Lower jeung luhur wates ledakan / wates kaduruk: Taya data sadia
8.Solubility: Leyur dina cai, leyur dina asam éncér, sauyunan jeung étanol
9. Kapadetan jeung / atawa dénsitas relatif: 6,32 (bubuk)
10.Particle ciri: 650 bolong

Inpormasi toksikologis

Rute Éntri: Kontak kulit, kontak panon, inhalation, ingestion.

Karacunan Akut Oksida tambaga(CAS 1317-38-0) : LD50 (Lisan, beurit) : > 2.500 mg/kg
EC50 (Inhalation, Beurit): N / A
LD50 (Dermal, kelenci): N/A
Korosi kulit/Iritasi : Teu digolongkeun
Karusakan panon serius / iritasi: Iritasi panon hampang

Émbaran ékologis

Ekotoksisitas Akuatik Toksisitas : Tambaga oksida (CAS 1317-38-0)
Uji & Spésiés
96 Hr LC50 lauk: N / A
48 Hr EC50 Daphnia: N/A
72 Hr EC50 Ganggang: N/A
Inpormasi tambahan: Pohara toksik pikeun kahirupan akuatik sareng épék tahan panjang.

Pertimbangan pembuangan

PITUDUH miceun RUMAH

Kontak jasa miceun runtah profésional mumpuni pikeun miceun bahan ieu.
Buang saluyu sareng peraturan lingkungan lokal atanapi syarat otoritas lokal.

Émbaran angkutan

Ngaran Pangiriman ditangtoskeun
BAHAN BAHAYA LINGKUNGAN, PADU, N.O.S.
(Tambaga oksida)
Kelas / Divisi: Kelas 9 Rupa-rupa Zat Bahaya sareng Artikel
Paket Grup: PG III
Labeling pictogram: Angkutan maritim IMDG/ Polutan laut (Leres/Henteu): Sarua jeung TDG/ Sumuhun
Angkutan udara ICAO-TI sareng IATA-DGR: sami sareng TDG

Métode produksi

Métode oksidasi bubuk tambaga. Persamaan réaksi:

4Cu+O2→2Cu2O

2Cu2O+2O2→4CuO

CuO+H2SO4→CuSO4+H2O

CuSO4+Fe→FeSO4+Cu↓

2Cu+O2→ 2CuO

Métode operasi:
Metode oksidasi bubuk tambaga nyandak lebu tambaga sareng slag tambaga salaku bahan baku, anu dipanggang sareng dipanaskeun ku gas pikeun oksidasi awal pikeun ngaleungitkeun cai sareng pangotor organik dina bahan baku. ménta oksida tambaga atah.Oksid tambaga atah ditambahkeun kana reaktor pre dieusian ku asam sulfat 1:1. Réaksi dina pemanasan sarta aduk nepi ka dénsitas relatif cair dua kali aslina jeung nilai pH nyaeta 2 ~ 3, nu mangrupakeun titik ahir réaksi jeung dibangkitkeun solusi tambaga sulfat. Saatos solusi ditinggalkeun nangtung pikeun klarifikasi, tambahkeun asahan beusi dina kaayaan pemanasan sarta aduk pikeun ngaganti tambaga, lajeng ngumbah cai panas nepi ka euweuh sulfat jeung beusi. Saatos centrifugation, drying, oxidizing na roasting dina 450 ℃ pikeun 8h, cooling, crushing ka 100 bolong, lajeng ngoksidasi dina tungku oksidasi nyiapkeun bubuk tambaga oksida.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • Ninggalkeun Pesen Anjeun