Produktet

CAS:7447-39-4 |Klorur bakri anhidrik Prodhuesi 98% pluhur CuCl2

Përshkrim i shkurtër:

Përshkrim i shkurtër:

NR. Artikulli Indeksi teknik
1 Klorur bakri (CuCl2) % ≥ 98
2 Hekuri (Fe) % ≤ 0.1
3 Përmbajtja e ujit % ≤ 2.0
4 Sulfat (numërimi i bazuar në SO42-) % ≤ 0.3
5 Lëndë e patretshme në ujë % ≤ 0,15


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

detajet e produktit

NR.ArtikulliIndeksi teknik
1Klorur bakri (CuCl2) %≥ 98
2Hekuri (Fe) %≤ 0.1
3Përmbajtja e ujit %≤ 2.0
4Sulfat (numërimi i bazuar në SO42-) %≤ 0.3
5Lëndë e patretshme në ujë %≤ 0,15

Aplikacionet

Përdoret kryesisht në industri si mordant, oksidues, ruajtës druri, aditiv ushqimor, dezinfektues etj. Përdoret gjithashtu në deodorizimin dhe desulfurimin e fraksioneve të naftës, rafinimin e metaleve, fotografinë etj.

Paketimi dhe dërgesa

Porti FOB: Porti i Shangait
Madhësia e paketimit: 100*100*115cm/paletë
Njësi për paletë: 40 thasë/paletë; 25 kg / qese
Pesha bruto për paletë: 1016 kg
Pesha neto për paletë: 1000 kg
Kohëzgjatja: 15-30 ditë
Paketim i personalizuar (porosi minimale: 3000 kilogramë)
Mostrat: 500 g
20GP: Ngarkesë 20 ton

Përshkrim

1. Masat për çlirimin aksidental

Masat paraprake të sigurisë që lidhen me personat
Siguroni ventilim adekuat. Shmangni formimin e pluhurit. Mos prekni kontejnerët e dëmtuar ose materialin e derdhur, përveç nëse mbani veshje të përshtatshme mbrojtëse. Ventiloni hapësirat e mbyllura përpara se të hyni. Mbani larg personelin e panevojshëm. Shmangni frymëmarrjen e pluhurit.
Masat për mbrojtjen e mjedisit
Parandaloni rrjedhjet ose derdhjet e mëtejshme nëse është e sigurt për ta bërë këtë. Mos lejoni që materiali të lëshohet në mjedis pa lejet e duhura qeveritare.
Masat për pastrim/grumbullim
Merrni dhe rregulloni asgjësimin në enë të përshtatshme.
Pastroni tërësisht sipërfaqen e ndotur.

2. Trajtimi dhe ruajtja

Trajtimi
Informacion për të sigurt
trajtimin
Shmangni kontaktin me lëkurën, sytë, mukozën dhe veshjet. Në rast të ventilimit të pamjaftueshëm, vishni pajisje të përshtatshme të frymëmarrjes.
Shmangni formimin e pluhurit dhe aerosoleve.
Informacion rreth mbrojtjes nga shpërthimet dhe zjarret
Mbajeni larg nxehtësisë, burimeve të ndezjes, shkëndijave ose flakës së hapur.
RUAJTJA
Kërkesat që duhen plotësuar nga magazinat dhe kontejnerët
Mbajeni në një vend të freskët, të thatë dhe të ajrosur mirë.
Mbajeni larg zjarrit dhe burimit të nxehtësisë.
Shmangni rrezet e diellit direkte.
Mbajeni të mbyllur fort derisa të përdoret.
Shmangni lagështinë.
Qese plastike ose qese letre kraft me dy shtresa me bateri çeliku me hapje të plotë ose të mesme: shishe qelqi me vidhos, shishe qelqi me kapak hekuri, shishe plastike ose bateri metalike (kanaçe) dhe kuti të zakonshme prej druri: (kontejnerët metalikë nuk lejohen për të brendshme paketim). Ruani veçmas nga natriumi, kaliumi dhe kimikatet ushqimore, shmangni ruajtjen e përzier.

Informacion rreth ruajtjes në një objekt të përbashkët magazinimi
Ruani larg substancave të papajtueshme si agjentë të fortë oksidues, metale, ajër të lagësht.
Informacione të mëtejshme rreth kushteve të ruajtjes
Zona e magazinimit duhet të jetë e pajisur me materiale të përshtatshme për të frenuar rrjedhjet.

3. Kontrollet e ekspozimit/mbrojtja personale

Vlerat kufitare për ekspozimin
Numri CAS i komponentit TLV ACGIH -TWA ACGIH TLV-STEL NIOSH PEL-TWA NIOSH PEL-STEL
Klorur kupi anhidrik 7447-39-4 1 mg/m3 N.E. 1 mg/m3 N.E.
Kontrollet e duhura inxhinierike
Përdorni ventilim adekuat për të mbajtur të ulëta përqendrimet në ajër.
Ambientet për ruajtjen ose shfrytëzimin e këtij materiali duhet të pajisen
me një larës sysh dhe një dush sigurie.
Masat e përgjithshme mbrojtëse dhe higjienike
Mos e vini këtë material në kontakt me lëkurën. Mos e merrni këtë
Pajisje personale mbrojtëse
Syze sigurie kimike, doreza, tuta dhe maska ​​mbrojtëse.
Pajisjet e frymëmarrjes
Kur punëtorët përballen me përqëndrime të larta ata duhet të përdorin respiratorë të certifikuar të përshtatshëm.
Mbrojtja e duarve
Vishni doreza të përshtatshme rezistente ndaj kimikateve.
Mbrojtje për sytë/fytyrën
Përdorni syze sigurie me mburoja anësore ose syze sigurie si pengesë mekanike për ekspozim të zgjatur.
Mbrojtja e trupit
Set i plotë me kominoshe kundër reagentëve antikimikë, zgjidhni mbrojtjen e trupit sipas sasisë dhe përqendrimit të lëndës së rrezikshme në vendin e punës.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:


 • Lini Mesazhin Tuaj

   Privacy settings
  Consent to Cookies & Data processing
  On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
  Accept
  Decline
  Close
  Accepted